1.   Kupec
  2.   B2B
  1. za unicef
  2. Vhod
  3. Priljubljene (0)
  4. Kontakt

Pravilnik o zasebnosti

www.unicefvoscilnice.si spoštuje Zakon o varstvu osebnih podatkov.


Osebni podatki na spletni strani www.unicefvoscilnice.si se bodo uporabljali izključno za interne namene:  za pošiljanje naročil, potrdilo o prejemu [vstaviti lokalni url] plačil ter za pihodnje pošiljke do www.unicefvoscilnice.si ,če obstaja. [vstavite lokalno URL] ne daje podatkov tretjim osebam. Vedno lahko pogledate ali uredite svoje podatke s prijavo preko svojega računa na unicefcards.nl. Če ne želite več biti v naši bazi podatkov, vas prosimo, da nam to sporočite na naslov: info@unicefvoscilnice.si.
 

Uporaba piškotkov
www.unicefvoscilnice.si lahko uporabimo piškotke, ko ponujajo svoje storitve. Piškotki so  majhne datoteke, shranjene na trdem disku. Ti se uporabljajo za sledenje izdelkov, ki jih imate v vaši košarici ali preferencialov, ki ste ga nastavili, da se prijavite za določeno storitev ali izdelek. Stran unicefcards.nl uporablja začasne piškotke. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov in se uporabljajo samo za lažjo uporabo območja.
 

Kodeks pravil
Splošni podatki so objavljeni na spletni strani, kot na najbolj obiskanih straneh. UNICEF voščilnice lahko optimizira videz spletne strani.
 

Spremembe
Stran unicefcards.nl si pridržuje pravico do spremembe svoje politike zasebnosti. Zato redno preverjajte Pravilnik o zasebnosti, da boste vedeli sedanja pravila.
 

Rezervacije
Še posebej bodite pozorni na vsebino besedil na tej spletni strani. Ne moremo zagotavljati, da so informacije, prikazane na vašem zaslonu, povsem natančne. Ne more se izključiti možnost napak pri prenosu. Torej se ne morete sklicevati na pravice na podlagi teh besedil.

fixed banner image
© UNICEF